Van verkoopopdracht tot notaris. 

Twentsch Vastgoed o­ndersteunt, adviseert en begeleidt u bij het totale verkoopproces van uw woonhuis. Wij kunnen daarbij zorgdragen voor de nodige discretie, indien nog niet iedereen kennis hoeft te dragen van uw voorgenomen verkoop. Wij stellen in samenwerking met u de vraagprijs vast, gebaseerd op o.a. de volgende factoren:

–  Ervaring en actuele verkopen in de naaste omgeving
–  Actuele marktkennis
–  Bouwkundige uitvoering
–  Staat van o­nderhoud
–  Juridische bepalingen
–  En vele andere aspecten

Mogelijk bevat o­ns aankoopbestand al serieuze kopers en anders gaan wij voor u op zoek naar potentiële kopers. Indien mogelijke potentiële kopers in beeld zijn, kunnen de  ­0nderhandelingen voor de verkoop van uw woning beginnen. Uiteraard maakt een bezichtiging van de woning deel uit van deze onderhandelingen.

Gedurende de onderhandelingen wordt, uiteraard in samenwerking met, de meest optimale koopsom gerealiseerd. Uw belangen staan te allen tijden centraal!

De uiteindelijke koopovereenkomst tussen de beide partijen wordt, juridisch optimaal, in de koopakte vastgelegd. Wij bespreken deze koopakte uitvoerig met u en de koper, waarna het getekende exemplaar bij de notaris wordt ingediend. En natuurlijk zorgen wij dat uw belangen ook worden gewaarborgd in de koopakte en assisteren wij u uiteraard tijdens de akte van levering bij de notaris.

Voor verdere vragen of informatie neem contact met ons op!

BEL  06-53931329

OF